logo

FAQ

Handelsbetingelser

1. Kontraktsindgåelse

Der foreligger en endelig og bindende aftale mellem dig og INSTANTNUDLER.DK, når din ordre er blevet bekræftet af INSTANTNUDLER.DK. INSTANTNUDLER.DK sender en ordrebekræftelse til dig via e-mail, når ordren er blevet accepteret og afsendt. Kvitteringen for ordren, som modtages umiddelbart efter din indsendelse af ordren, udgør ikke en ordrebekræftelse.

Du kan udelukkende købe produkter på INSTANTNUDLERS online shop som privat forbruger og ikke som erhvervskunde.

INSTANTNUDLER.DK forbeholder sig ret til at udelukke personer fra at købe via INSTANTNUDLERS online shop.

2. Levering

Medmindre andet er oplyst er den sædvanlige leveringstid fra placering af ordren følgende:

  • PostNord, GLS
  • DHL Ekspres levering: 1-2 hverdage.

INSTANTNUDLER er ikke forpligtet til at levere varer, der er udsolgt fra lager.

3. Fortrydelsesret

Da der er tale om handel af mad Jf.Fortrydelsesret & Returret er Instantnudler.dk ikke forpligtet af fortrydelsesretten – Læs mere om dette på følgende link www.forbug.dk/raad-og-rerrigheder/forbrugerlektion/fortrydelsesret/

4. Klagemuligheder

Er du uenig i vores behandling af din klage, har du mulighed for at henvende dig til Center for Klageløsning hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, og herefter til Forbrugerklagenævnet.

Vær opmærksom på, at visse betingelser skal være opfyldt, før Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet kan behandle din klage. Du kan læse mere på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside WWW.FORBRUG.DK. Du kan desuden finde et link til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens online klageformular HER.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens adresse: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.
Det er også muligt at klage over køb foretaget online via DEN EUROPÆISKE PLATFORM FOR ONLINETVISTBILÆGGELSE.

5. Ansvar

INSTANTNUDLER er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende aftaleopfyldelse på grund af force majeure. Så længe en force majeure situation foreligger, er INSTANTNUDLER fritaget for opfyldelse af sine forpligtelser.

INSTANTNUDLERS erstatningsansvar er ved alle erstatningskrav begrænset til et beløb svarende til prisen på den vare, som du har købt.

INSTANTNUDLER påtager sig produktansvar over for dig ifølge gældende lovgivning.

6. Gavekort

Bemærk, at du ved køb af et gavekort fra INSTANTNUDLERS online shop accepterer de generelle vilkår og betingelser for gavekort.

Rabatkoder eller andre former for rabatter kan ikke anvendes til køb af gavekort.

7. Priser, gebyrer og fragt

Alle priser oplyses inklusive moms og andre afgifter. Den gældende pris er den, der er oplyst på INSTANTNUDLERS online shop for den pågældende vare på datoen for ordreafgivelsen.

INSTANTNUDLER forbeholder sig ret til ændring af priser, der måtte være fejlagtigt angivet på INSTANTNUDLERS online shop. INSTANTNUDLER tager endvidere forbehold for prisændringer samt for ændringer af gebyrer og/eller andre omkostninger angivet på INSTANTNUDLERS online shop til enhver tid, f.eks. på grund af ændringer i momssatser eller andre offentlige gebyrer og afgifter, stigende omkostninger eller som følge af den normale udvikling i detailpriser.

Bemærk at enkelte banker pålægger et udlandsgebyr på transaktioner i vores online shop, da vi har en hollandsk bankkonto. Dette gebyr opkræves af banken, og INSTANTNUDLER kan ikke tilbagebetale det. For flere informationer, kontakt venligst din bank.

Fragtpriser ved bestilling af varer på INSTANTNUDLERS online shop:

  • GLS pakkeshop og postnord postbutik eller pakkeboks: 29,00 DKK – gratis levering ved køb over 399,00 DKK
  • PostNord hjemmelevering: 39,00 DKK
  • DHL Ekspres levering: 149,00 DKK

8. Leveringstid

Medmindre andet er oplyst er den sædvanlige leveringstid fra placering af ordren følgende:

  • PostNord, GLS og Click & Collect: 2-3 hverdage.
  • DHL Ekspres levering: 1-2 hverdage.

INSTANTNUDLER er ikke forpligtet til at levere varer, der er udsolgt fra lager.